Олександрійський педагогічний коледж імені В.О. Сухомлинського продовжує традиції формування Гідності, Честі та Свободи, дієвої громадянської позиції студентів, викладачів, співробітників закладу, зберігаючи й примножуючи історичну пам’ять про героїв Революції Гідності та Свободи, їх подвиг і здобутки, відзначаючи ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ в Україні, згідно Указу Президента України від 09 листопада 2015 року № 633 21 листопада 2015 року .

В цей день ми вшановуємо патріотизм й мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави й її європейського вибору.
У рамках відзначення цієї історичної події в навчальному закладі 110 групою (керівник навчальної групи Бикова О.О.) проведено тематичну радіолінійку, бібліотекарем коледжу Шевченко Н.В. підготовлено виставку-візуалізацію "Україна: незалежність, гідність, свобода", скомпоновано історичний відеоогляд викладачами соціально-
економічних дисциплін Мендіковською Л.І. та Гармашем О.М

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День української писемності та мови

Віртуальна книжкова виставка